Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

ŽIVOTOPIS


 

    Každý správný černoch musí pocházet z Brooklynu a Harold Williams na tom není jinak. Narodil se dvěma lidem žijícím jen tak spolu na hromádce, otcovo příjmení využíval až do vstupu do armády, kde si pro změnu vypůjčil matčino a aby nikoho neurazil, přidal si ještě na konec "Jr". Jeho další kariéra už tak složitá není. Harold Perrineau (narozen 7. srpna 1968) dělal malé krůčky ve filmu zhruba od konce osmdesátých let, většinou se však musel spokojit s vedlejšími rolemi. Svou neslavnější vystřihl až na začátku našeho tisícletí, kdy vytvořil v obou pokračováních Matrixu ukecaného pilota Linka, sympatických dredů se však zbavil hned po skončení natáčení, aby nebyl příliš zaškatulkován.
    Harold má za manželku modelku Brittany, která se na chvíli objeví ve dvou epizodách LOST, jednou jako dívka uvádějící výhru Hurleyho a podruhé jako bezejmenná dívka v epizodě "Outlaws". Po odchodu ze seriálu má Harold napilno - vedle několika filmů získal hlavní roli v novém seriálu Demons.

Filmografie:

1988 – Shakedown
1991 – I Fly Away
1995 – Smoke
1996 – Romeo + Juliet (Romeo a Julie)
1997 – The Edge
1999 – The Best Man
2000 – Woman on Top
2001 – Prison Song
2003 – Matrix Reloaded (Matrix Reloaded)
2003 – Matrix Revolutions (Matrix Revolutions)
2007 - 28 Weeks Later (28 týdnů poté)


Obrazek














Obrazek














Obrazek













Obrazek














Obrazek














Obrazek













Obrazek














Obrazek













 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář